VC-voorzitter Tony De Busser toonde zich een sportief verliezer. De prestatie van zijn team bezorgt hem echter kopbrekens. De verdediging die in de heenronde zo goed presteerde, wordt nu ondersteboven gelopen.

De Busser hoopt dat het allemaal niet voor niets is geweest. Tony De Busser: "We moeten toch nog zeker drie punten hebben willen we de play-offs ingaan."

Dertien goals in de laatste drie wedstrijden is dan ook niet normaal. De jonge doelman Jens Maes kan amper iets verweten worden. In de derby zorgde hij met twee reddingen ervoor dat het maar 0-5 bleef.

De Busser hoopt zondag op beterschap in de thuiswedstrijd tegen Berg en Dal. Geen gemakkelijke wedstrijd want ook Berg en Dal kan nog altijd de punten gebruiken.

Ook trainer Johny De Busser begreep er niets van. Een aantal sterkhouders lieten het afweten. De Busser: "Je kan een wedstrijd verliezen, maar toch niet op zulke manier. De training van donderdag begint met eens goed de koppen bij mekaar te steken. Alle neuzen moeten opnieuw in dezelfde richting wijzen."